Hogyan tudom az eszközöket kipróbálni? Hol tudok vásárolni?

 • Budapesten a VGYKE LÁTHATÁR boltjában. Cím: 1146 Bp. Hermina út 57. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 9-17-ig, ,Pénteken 9-15 óráig.
 • A magyarul beszélő segédeszközöket az MVGYOSZ segédeszköz boltja is forgalmazza. Cím: 1146 Budapest, Hermina út 47. Nyitva tartás:Kedd: 10.00-18.00, csütörtökön 9-17 (12-12.30-ig ebédszünet), Pénteken 8.30-12.30.

  

Hogyan tudok rendelni?

A termékek megrendelhetők postai szállítással.

 • Rendelni lehet telefonon az ügyfélszolgálatunknál, hétfőtől péntekig a 06-30-237-07-96 mobil számon, 10-től 14 óráig.
 • e_mail-ben: hangvilag@hangvilag.hu
 • Levélben: 1192 Budapest Mészáros Lőrinc utca 49/2.

 

A helyi egyesületeken keresztül.
Keresse fel azt az egyesületet ahol Ön tag, vagy amelyik a legközelebb esik a lakhelyéhez. Az egyesületeknél ismertető anyagokat talál a termékekről, segítenek az eszköz kiválasztásában, megrendelésében. Az egyedi megállapodásoknak és a lehetőségeknek megfelelően bizonyos eszközökből mintakészülékeket is tartanak, így azok ki is próbálhatók. Az, hogy hol milyen eszköz lelhető fel nagyon változó, erről az egyesület ad bővebb tájékoztatást.

 

Milyen lehetőségek vannak az eszközök kipróbálására az egyesületeknél?

 •     Célunk, hogy a segédeszközök a megyei egyesületeknél is valamilyen formában elérhetők legyenek. Hogy hol, és milyen formában az függ a fogadókészségtől, a megállapodások előrehaladásától és a mi anyagi lehetőségeinktől.
 •     A minimális cél, hogy minden egyesületnél tájékoztatni tudják az érdeklődőket a termékekről, az árakról, cégünk elérhetőségeiről és segítsenek a termékek beszerzésében.
 •     A reális cél, hogy minden egyesületnél legyen legalább egy eszköz mindenből, hogy azt helyben ki lehessen próbálni és meg lehessen rendelni. Az ilyen irányú igény kielégítéséhez azonban sok időre és még több pénzre van szükség, hiszen egy ilyen eszközpark akár többszázezer forint is lehet.
 •  A mostani helyzet a kettő közötti átmenet. Van ahol már vannak eszközök és még igényelnének csak mi nem tudunk adni. Van ahol nincs eszköz és nem is akarnak foglalkozni vele, és van ahol idő hiányában még tárgyalni sem tudtunk. Kitartó, folyamatos munkát tudunk ígérni amiben az egyesületek nagyon sokat segíthetnek.
 •     A válasz tehát igen egyszerű; kérjük, hogy a helyi egyesületnél érdeklődjön.

 

Problémám van az eszköz használatával, esetleg elromlott.

 • Első lépés.

    Ha bármilyen eszköz nem működik, vagy nem úgy, ahogyan azt elvárná tőle, netán olyan hangokat ad ami eddig nem volt, először mindig az elemre, vagy az adapterre gyanakodjunk. Tehát cserélje ki az elemeket.

Figyelem! A készülékekbe ne vegyen olcsó (piaci) elemeket, mert vannak olyan rossz minőségűek, amikkel akár el sem indul.

 • Második lépés.

   Ha az elemcsere nem segít, vagy más jellegű problémáról van szó, érdemes először az ügyfélszolgálatunkat hívni (06/30/237-07-76). Könnyen kiderülhet, hogy csak a használattal van probléma.

 • Harmadik lépés.

   Kiderülhet, hogy az eszköz valóban meghibásodott és javításra szorul. A telefonos egyeztetéssel el lehet dönteni, hogy be tudja-e hozni a A VGYKE láthatár boltjába vagy postán küldi el hozzánk. Postacímünk: 1192 Budapest Mészáros Lőrinc utca 49/2.

Figyelem! Minden esetben kérjük az eszköz összes tartozékát, és a papírjait.

Betűk mérete:

 
 

Hírlevél

Hírlevél

Kedves Zoltán!

A hírlevél igazán jó, gratulálok hozzá.
Ha valaki el akarná venni a kedvét ettől, kérem ne hallgasson rá.

Murányi Zsolt

Eszközök

Kedves Zoltán!

Az ötletei, melyekkel ügyes eszközöket tudnak elkészíteni, vagy részünkre megvásárolhatóvá varázsolni, a tökéletesnél is jobb. Köszönet.

Krabót Judit