Hírlevél

Feliratkozás a hangvilág hírlevélre

 
 

Kedves leendő hírlevél olvasó!

Köszönöm a megtisztelő bizalmát, hogy feliratkozik a hírlevelemre.

Folyamatos információk a segédeszközökről.

Örömömre szolgál, hogy Ön olvassa ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy érdekli az oldal tartalma. Az ilyen vendég megbecsülést érdemel, valami olyasmit, aminek hasznát is veszi.

Legyen a vendégem öt percre!

Ha megtisztel azzal, hogy feliratkozik a hírlevelemre, minden hónapban olvashat, egy rövid szösszenetet, remélem az Önt is érdeklő témákról. Nem ígérem, hogy e művek doktori disszertációk forrásművei lennének, és információ tartalmuk sem létkérdés kvízműsorok versenyzőinek. Inkább könnyed hangvételű együtt gondolkozás a cél. Rövid hírek, hasznos információk, egyedi hangvételben mindenről, ami érdekelheti a vak és gyengénlátó sorstársakat.

 

Kovács Zoltán

A Hangvilág hírlevelének elkövetője.

 

 

Néhány szó az adat kezelésről

  • A hírlevél kiküldés legújabb, jelenleg csak Magyarországon érvényes rendelkezés alapján, a hírlevélre feliratkozó személytől el kell kérni a lakcímét is.  Elnézést kérek a plusz fáradozásért.
  • Az Ön adatait én és cégünk valamennyi munkatársa bizalmasan kezeli. Az Ön kifejezett engedélye nélkül nem adjuk tovább semmilyen szervezetnek.

 

A régebbi hírlevelek elérhetők a "Hírlevél archívumban".

 

Kovács Zoltán

A hírlevelek írója

 

 

 

Betűk mérete:

 
 

Hírlevél

Hírlevél

Kedves Zoltán!

A hírlevél igazán jó, gratulálok hozzá.
Ha valaki el akarná venni a kedvét ettől, kérem ne hallgasson rá.

Murányi Zsolt

Eszközök

Kedves Zoltán!

Az ötletei, melyekkel ügyes eszközöket tudnak elkészíteni, vagy részünkre megvásárolhatóvá varázsolni, a tökéletesnél is jobb. Köszönet.

Krabót Judit